Cartea care îi ajută pe copii să facă din citit o pasiune

Copilul este mai liniștit când ascultă povești
care îi stimulează imaginația

Primești cadou cartea audio „Nastratin cel de înțelepciune plin”, snoave interpetatate de actorul Ioan Batinaș.

Oferă-i copilului tău povești din care învață să se descurce în situații de viață, cu înțelepciune și istețime.

Introdu mai jos adresa ta de E-mail și primești instant link către Audiobook-ul „Nastratin cel de înțelepciune plin”.

Subscribe

* indicates required

Ce vei primi mai exact prin E-mail în următoarele secunde

Despre Mine

Nu m-am gîndit niciodată că voi ajunge să scriu cărți. Dar cum fiecare lucru pe care îl facem are o poveste, iată mai jos pe scurt câte ceva despre mine, Cristina Grecu în ipostaza de autor. 

Mulla Nastratin este un personaj foarte iubit de generația mea. Poveștile cu tâlc pe care le citeam cu nesaț în copilărie, mi-au lăsat un fel de nostalgie în suflet.  

 

Adult fiind, am descoperit pe internet sute de snoave cu bunul meu prieten Nastratin Hogea, în diverse limbi. Citindu-le, mi-a venit ideea să le traduc, poate cine știe, le voi mai citi odată mai încolo, sau le mai dau și altora să se bucure de ele. 

 

Traducându-le, am fost inspirată să le rescriu în versuri. Desigur, apoi am revenit și de zeci de ori la fiecare poezie și am căutat să o îmbunătățesc cât am putut eu de mult, fără a-i pierde însă din savoarea poveștilor de demult. Astfel am păstrat miezul poveștii și am îmbrăcat-o în rime. 

 

Astfel am scris multe poezii, timp de 8 ani am tot strâns și le-am pus pe capitole. Într-un final mi-am dat seama că am așa de multe încât aș putea să public chiar mai multe cărți. Astfel a luat naștere prima mea carte cu 49 de snoave în versuri, toate cu tâlc, dinamice, intrigante, care deschid perspective noi și viziuni diferite. 

 

Acum am două volume publicate și urmează și al treilea. Dar numai primul volum se bucură și de varianta audio cu 21 de povestiri interpretate artistic și dublate cu sunete amuzante. O adevărată provocare intepretativă pentru copii și totodată o mare bucurie. 

Este o carte audio pe care ți-o ofer acum, cu drag, în dar! 

Introdu-ți adresa de E-mail și primești instant audiobook-ul, fără obligații

Subscribe

* indicates required

Oferă-i copilului povești care să-l călăuzească de mic către o viață plină de înțelepciune și umor!